L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.598
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:55.314

dimecres, 1 d’abril del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: Ampliació del Servei d'Atenció i Assessorament Psicològic


L'Ajuntament de Tavernes ha ampliat el Servei d'Atenció i Assessorament Psicològic tenint en compte la situació actual de confinament que viu la societat vallera i l'impacte emocional que això pot dur a alguns veïns i veïnes.

La regidoria de Serveis Socials que dirigeix Noe Alberola, de Compromís, ha ampliat els seus serveis i atendrà a totes les persones que necessiten ajuda psicològica per fer front a la situació d'emergència.

El servei es presta a través de l'EEIIA (Equip Específic d'Intervenció en Infantesa i Adolescència, i que presta igualment l'atenció a la dona en horari de dilluns a divendres de 10 hores fins a les 13'30 hores del matí.



Podeu telefonar per més informació al telèfon:

637 83 29 58


El confinament d'aquests dies, tant en les persones que estan a casa com a les que poden vore's obligades a seguir en el seu lloc de treball per ser necessàries, pot influir en el nostre caràcter. 

Si tens problemes com la dificultat de dormir, notar més cansament i una certa desesperança; estar més irritables i tindre canvis de comportament, la qual cosa porta a situacions problemàtiques de relació; una  preocupació per no poder estar al costat de familiars amb risc i això els pot fer sorgir un sentiment de culpabilitat, tindre moments en que no aguantes més i te'n vols anar al carrer...  no ho dubtes, el servei està per ajudar-te.