L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 19 d’abril del 2020

Les banderes oficials de l'Ajuntament van onejar a mig pal en condol per les víctimes de la Covid-19


El poble de Tavernes s'ha sumat a les 12 del migdia als tres minuts de silenci en senyal de dol per les víctimes de la pandèmia covid19. Igualment l'Ajuntament, com han fet centenars d'institucions i Ajuntaments, ha hissat les banderes a mig pal i així romandran tot el dia d'avui en senyal de dol.

Tavernes ha demostrat un dia més el sentiment de solidaritat i recolzament a les víctimes de la Covid-19, encara que per causa de la pluja, són molts els veïnes i veïnes que no han eixit als balcons i han expressat el seu  sentiment de manera particular darrere els vidres de les finestres de les cases.

La imatge,  que podem visionar al facebook de l'Ajuntament, ens permet comprovar les banderes a mig pal i un llaç negre en senyal del sentiment que l'Ajuntament, en nom de tot el poble de Tavernes, expressa.

Confirmem que la notícia no és cap fake news