L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 30 d’abril del 2020

La Regidoria d'Educació reparteix tauletes digitals a l'alumnat sense recursos


La Regidoria d’Educació, que dirigeix Anna Bellver de Compromís, continua el treball per tal de garantir la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat sense recursos de Tavernes i amb la col·laboració de Protecció Civil ha iniciat el repartiment de tauletes digitals a tots els xiquets i xiquets en situació vulnerable.


L'objectiu d'aquesta mesura se suma a les que dutes per la Regidoria d'Educació per reduir la bretxa digital que afecta a un sector de l'alumnat de Tavernes i així garantir que la situació que patim pel la Covid-19 no afecte negativament en el desenvolupament educatiu i escolar d'aquesta alumnes. Tot aquest treball es du a cap amb la col·laboració de Serveis Socials de Tavernes.



Recordem que des de la Regidoria d'Educació s'han promogut actuacions com facilitar la connexió d'internet a un sector dels alumnes en edat de formació, una acció en la qual ha tingut un gran paper i intervenció l'empresa de comunicació Wifilink oferint accés i un temps de connexió gratuïta, mentre que també Protecció Civil ajuda en el repartiment de les tasques escolars a molts alumnes en coordinació amb els centres vallers.
 
Aquesta noticia també la podeu llegir en el web municipal. No és cap fake news