L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 28 d’abril del 2020

Tavernes rebrà 290.312 € dels 585.341€ que Diputació destina a la Valldigna per la crisi de la Covid-19. Dades en la notícia

 
La Valldigna rebrà un total de 585.341 euros de subvenció de la Diputació com ajuda a les quatre poblacions que la formen per pal·liar les conseqüències del coronavirus.

Tal com informa la Diputació de València en el seu web, les quantitats que corresponen a cada municipi són:

Barx ............................  83.022 euros

Benifairó .....................  88.812 euros

Simat............................ 123.195 euros

Tavernes....................... 290.312 euros

TOTAL........................  585.341 EUROS

La Diputació de València ha aprovat una aportació extraordinària de 40 milions per a dotar als municipis de recursos econòmics, a lliure disposició, per a afrontar les conseqüències de la crisi de la COVID-19. Aquestes quantitat completarà els 20,6 milions ja ingressats als municipis a través del Fons de Cooperació, el mecanisme en el qual la Diputació participa al costat de la Generalitat.

L'aprovació ha tingut lloc en la sessió plenària d'abril, celebrada  per videoconferència (foto superior), durant la qual s'ha guardat un minut de silenci en record de les milers de persones que no han pogut superar el virus.

El president, Toni Gaspar, ha agraït a totes les persones que amb el seu sacrifici “ens estan ajudant a sobreviure a aquest malson”, i ha tingut un missatge de repulsa a la “miserable violència masclista”, que en els últims dos mesos i pese al confinament s'ha cobrat la vida de dues dones.

Dades i notícia basada en la informació del web de Diputació. No és cap fake news