L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.105
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.940

dilluns, 13 d’abril del 2020

Som la gran mentida, el gran “Fake news” i ara resulta que 4 de cada 5 noticies que publiquem són falses.


Ha publicat res d'atenció als majors?

Ens envien captura de pantalla. Una publicació de facebook d'un politic local on s’afirma que tot el que ací es publica és mentida. Una gran mentida. Ara resulta que som uns grans inventors de notícies locals: diu que 4 de cada 5 noticies publicades són falses, que som  una fake news en tota regla.

I tenim un problema perquè no sabem quines són les 4 de cada 5 noticies que són falses. Trieu de les darreres que hem publicat. Per exemple:  ¿són fake news les noticies de les desinfeccions del poble? O la subvenció de 36.917 euros a Serveis Socials? Igual és fake news la informació del termini d’ajudes a autònoms? O la tornada d’un trimestre de la taxa d’ocupació de carrers? O serà fake news el document de la Delegació del Govern on es feien aclariments als agricultors? A vore si al final es fake news la noticia de l’allargament del pagament de tributs i us costa pagar recàrrec per creure’ns.  ¿Quines trieu?


Ha publicar res de desinfecció? 

Ara amb seriositat. Eixes noticies les hem publicades, extretes del facebook o del web de l’Ajuntament. Són noticies de l’Ajuntament de Tavernes,  dignes de ser conegudes per a informar els veïns, i perquè són  de beneficis per als ciutadans.

Ha publicat res del nou calendari fiscal?
Nosaltres les publiquem i ens tracten de mentiders. I ho ha fet  la regidora qui, en la passada i actual legislatura, més mentires li hem pillat en notes de premsa o facebook. Recordem unes quantes:  una acusació falsa on afirmava que el govern havia perdut una subvenció d’enllumenat de Diputació; informava als veïns que Tavernes no tenia pressupost, i els enganyava perquè per llei està prorrogat el del 2019 o acusava a Compromís de gastar 1 milió d’euros en el lloguer de la Policia Local, cosa falsa quan era la quarta part perquè havia sumat quatre vegades la mateixa quantitat. I etc, etc.

Ha publicat res del SAD?



I quin ha estat el nostre “crim”? Doncs el de sempre, informar. No hem mentit quan li hem retret que no haja publicat cap de les mesures preses per l’Ajuntament en la crisi de la Covid-19. Ho hem notar als vallers/es i el resultat: una rabieta, potser perquè no li ha agradat la veritat: que li diguérem que no ha publicat temes de Tavernes i sí de fora. Si  diguem mentides, perquè no ens denuncia?

No hem dit cap mentida, però ens han tractat de mentiders, entre altres coses. Ho podem passar per alt, fins i tot ens alegrem:  ja aniria la cosa malament si ens lloara la informació que fem. Senyal que alguna cosa no estaríem fent bé, almenys ideològicament, si li agradara la nostra publicació.  


Ha publicat res de la desinfecció de carrers?

De tot el succeït, és lamentable que mentre nosaltres fem una critica de la seua gestió política, i on com sempre hem fet no toquem ni tocarem mai cap aspecte personal, ens la conteste amb desconsideracions personals, on es frega l’insult: superbs i prepotents, entre altres. Sense parlar dels comentaris que consenteix que altres publiquen en el seu perfil de facebook, despectius, falsos i insultants cap a regidors d'altres partits locals. Un bon nivell.