L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 19 d’abril del 2020

Reconeixement a les víctimes amb poc de respecte a l'acord unànime de la corporació



"Com a mostra de condol i reconeixement per les persones que han perdut la vida a causa del Covid-19, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, amb l'acord unànime de la corporació municipal, s'afig a la declaració institucional del govern valencià el diumenge dia 19 d'abril a les dotze del migdia. Per recordar aquestes víctimes, els veïns i veïnes de Tavernes podrem expressar el nostre condol eixint als balcons, en silenci, durant tres minuts".

És la nota oficial, penjada al web municipal, i on ens diu que l'Ajuntament, per unanimitat de la corporació, criden els vallers i vallers, avui diumenge dia 19 d'abril, a sumar-se a l'homenatge i expressar el nostre condol. La corporació de Tavernes, diu la nota, ho va decidir per unanimitat i, fins i tot, partits locals han publicat en els seus mitjans informatius la nota institucional publicada pel nostre ajuntament.

Hi ha partits  i portaveus locals que han preferit publicar la seua pròpia nota, la que usa el seu partit a nivell autonòmic o una feta per ells. Van a la seua, no usen la nota comuna de l'Ajuntament. Cap referència a Tavernes, en el text o als logos, com tampoc a que, en el nostre poble,  és la corporació de l'Ajuntament qui convida al veïnat a sumar-se. "Pels seus fruits els coneixereu" Mateu 7(15-20)

A les 12 de migdia, eixirem als balcons i guardarem 3 minuts de silenci

L'Ajuntament ens ha convocat a tots a l'homenatge que les entitats i administracions publiques valencianes retran a les 12 del migdia a les víctimes de la Covid19. Els veïns i veïnes de Tavernes podrem expressar el nostre condol eixint als balcons, en silenci, durant tres minuts.

Cal recordar que les Corts Valencianes, per unanimitat, van aprovar aquest minuts de silenci i la  hissada de les banderes oficials fins a mig pal com a mostra de condol i reconeixement a les persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19.

La fotografia que publiquem dalt amb les banderes a mig pal és clarament d'arxiu. 


La nota de l'Ajuntament s'acompanya d'aquesta imatge
 




 Confimem que aquesta notícia no és cap fake news