L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 20 d’abril del 2020

Ahir férem un reconeixement a les víctimes de la Covid-19, però l'acord unànime de la corporació no es va vore en anunciar-lo.



Ahir diumenge, a les 12 de migdia, "Com a mostra de condol i reconeixement per les persones que han perdut la vida a causa del Covid-19, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, amb l'acord unànime de la corporació municipal, s'afig a la declaració institucional del govern valencià del diumenge dia 19 d'abril a les dotze del migdia. Per recordar aquestes víctimes, els veïns i veïnes de Tavernes podrem expressar el nostre condol eixint als balcons, en silenci, durant tres minuts".

Era la nota oficial, penjada al web municipal, on s'informava que l'Ajuntament, per unanimitat de la corporació, cridaven als vallers i vallers, ahir diumenge a sumar-se a l'homenatge i expressar el nostre condol. La corporació de Tavernes, diu la nota oficil, ho va decidir per unanimitat i alguns dels partits la van publicar dissabte en els xarxes socials per informar a la ciutadania.

Altres partits i portaveus locals es van desmarcar de la nota oficial i preferiren publicar la seu nota de partit, bé la que va usar el partit a nivell autonòmic o una feta per ells. Sense fer cap referència de Tavernes, ni en el text o als logos, com tampoc informaven que al nostre poble,  era la corporació municipal, l'Ajuntament, qui convidava al veïnat a sumar-se. Més semblava que eren els partits, qui per ells mateixos havien pres la iniciativa, i que no era cap acord del consistori.

Ni amb un cas tan sensible i especial, es pot arribar a un actuació conjunta, de respecte i homenatge comú? 

Aquesta notícia ha passat, no és cap fake news