L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 7 d’abril del 2020

L'Ajuntament acaba avui a manguera la desinfecció dels carrers on no podia passar la maquinària

 
No anem ara a descobrir que Tavernes té una part del nucli urbà costera amunt de la falda de la Muntanya de les Creus, amb una trama urbana de carrers estrets que no han canviat des de fa molts segles. El treball de desinfecció d'aquests carrers no es va poder realitzar ahir, conjuntament amb la resta, perquè la maquinària de fumigar no podien passar per l'estretor o per la dificultat d'accés.
 
 
Aquest matí, la brigada municipal ha procedit a desinfectar aquests carrers usant el remolc municipal que per dimensions pot accedir sense massa problemes, com es pot vore en les fotografies. També s'ha aprofitat per desinfectar l'aparcament municipal del passeig.
 

Com ja venim explicant, l'Ajuntament va dur durant la vesprada d’ahir una segona acció de desinfecció massiva de tot el nucli urbà del poble i de la platja, amb l'objectiu de mantenir el mínim nivell de càrrega viral en els carrers i espais públics. S'ha aplicat un producte específic que té una capacitat activa de 90 dies.