L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.396
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:22.658

dimecres, 1 d’abril del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: Queda sense efectes l'obligació de canviar de vorera d'aparcament el primer dia de mes



L’Ajuntament de Tavernes ha tornat a informar per nota oficial, tal com ja vam publicar fa uns dies, i també ahir per la megafonia que ha suspès l’obligació de canviar els vehicles aparcats de la vorera on ara es troben, i que la mesura es pren de forma indefinida.



L’objectiu és evitar el desplaçament de propietaris pels carrers per tal de canviar el lloc d’aparcament del cotxe amb motiu del canvi que, en condicions de vida normal, cal fer el primer dia de cada més, i avui som a 1 d’abril.

La nota recorda que els canvis d'estacionament mensuals de vehicles queden sense efecte, i per tant el cotxe s'ha de quedar en l'aparcament on ara està. La Policia Local no multarà per tant cap vehicle mentre dure la situació d'alarma decretada pel govern de la nació.