L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 14 d’abril del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: Com obtenir els nous rebuts per al pagament de l’impost de guals i vehicles (IVTM)


L'Ajuntament de Tavernes, tal com ací vam publicar temps arrere, va actualitzar el calendari fiscal de la ciutat amb uns nous terminis de pagament.

Amb l’actualització del calendari fiscal, els terminis de pagament que s'indicava en l’impost de vehicles (IVTM) i de guals ja notificats han quedat obsolets, és a dir, per a fer el pagament s’han d’obtenir els nous rebuts actualitzats, amb la qual cosa els vallers i vallers evitaran el problema d'haver de pagar recàrrec i després la faena d'haver de reclamar la devolució.

No cal ni dir que amb els temps que vivim, hi ha el problema de notificar per correu ordinari els rebuts a la ciutadania a causa de la situació d’estat d’alarma en la que ens trobem i el confinament.

Per tant, per aconseguir els nous rebuts i poder fer efectiu el pagament, l’Ajuntament oferix les següents vies:

Els veïns i veïnes poden dirigir-se o bé als telèfons o bé als correus electrònics indicats per demanar qualsevol aclariment,  preguntar per la seua situació concreta o sol·licitar els nous rebuts actualitzats.

L'Ajuntament també ha informat que està disponible l’Oficina Virtual Tributària (OVT) https://ovt.tavernesvalldigna.es/ per tal poder obtenir el document de pagament. 

Des d'aquesta oficina virtual es pot obtenir el document i fer altres tràmits, però l'Ajuntament amb la voluntat d'oferir totes les facilitats als ciutadans, que obtinguen una millor gestió i que en coneguen bé el funcionament, publicarà en breu unes guies explicatives per a poder utilitzar aquest canal. Aixi, obtenir el document de pagament i poder fer efectiu el pagament d’una manera completament telemàtica, sense haver d'eixir de casa, serà més fàcil i còmode per a tots i totes.

Aquesta informació està obtinguda del web de l'Ajuntament. No és cap fake news.