L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 7 d’abril del 2020

Tavernes rebrà 36.917 euros en concepte d'ajudes a families vulnerables per la crisi del Covid-19


Tavernes rebrà una ajuda pel valor total de 36.917 euros de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a destinar-se a pal·liar la situació de vulnerabilitat que pateixen moltes famílies a conseqüència de la crisi sociosanitària de la COVID-19. 

Aquesta ajuda va destinada als Serveis Socials que dirigeix la regidor del govern municipal de Tavernes, Noe Alberola, de Compromís (foto superior) que serviran per reforçar les ajudes que tramita i l'atenció que ja s'està prestant des de fa més de tres setmanes el SAD (Servei d'Atenció Domiciliaria) Municipal i el Departament de Serveis Socials, que facilita queviures, medicaments, compres i prestació d'assistència domiciliaria.

Aquesta ajuda s'emmarca dins del Decret d'Ajudes 43/2020 de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que dirigeix Mònica Oltra, de Compromís, per valor de més d'11 milions d'euros i que van als Serveis Socials, a més de Tavernes, als 231 municipis del País Valencià.