L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 21 d’abril del 2020

Una bona notícia: L’àrea sanitària de la Safor-Valldigna no ha patit cap mort des del dissabte




Les dades facilitades avui per la Conselleria de Sanitat i Salut Pública vénen a confirmar un fet que ja algunes vegades hem comentat: la nostra àrea sanitària, la Safor-Valldigna, juntament amb la comarca de la Marina Alta són dues de les zones amb menys afecció per la pandèmia de coronavirus.


Les dades d’avui indiquen que només hem tingut un cas d’infecció i cap mort, però si ens anem al passat divendres els contagis nous fins avui són cinc i els morts no cap. Fins ara, les dades oficials indiquen que a la nostra comarca hi ha un total de 219 contagiats d’ençà que ha començat la pandèmia i només 23 morts. Actualment a l’hospital comarcal de Gandia hi ha 21 persones ingressades, de les quals 4 estan en la UCI.

                
                  Àrea Safor Valldigna

Dia                    Casos Confirmats         Morts

14                             6                               2
15                             2                               1
16                             4                               1
17                             8                               1
18                             6                               2
19                             2                               0
20                             2                               0
21                             1                               0
       


En conjunt, són bones notícies notícia que confirma el que veiem observant a la nostra àrea sanitària: hi ha una aturada en la xifra de contagiats i una parada en la de morts.

RECORDEM: Només facilita dades la Conselleria de Sanitat i ho fa diàriament de manera global, les dades de tot el País Valencià i després, en el web, per àrees sanitàries. NO S'INFORMA LES DADES CONCRETES DELS POBLES. Tampoc l'Ajuntament, cap Ajuntament,  en pot comunicar ni informar del seu poble. Ho té prohibit. Fixeu-vos com en cap diari, o televisió no en diuen de pobles, no publiquen  res de xifres dels pobles. No està autoritzat.  


Encara que aquestes dades no te les oferesquen en cap blog o facebook local, no vol dir que siguen falses: Confirmem que les dades oferides ací són verídiques, no són cap fake news.