L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 24 d’abril del 2020

Èxit a Tavernes de la campanya "El futur està en les nostres mans"



Moltes veïnes de Tavernes van respondre ahir amb la penjada de llençols, tovalloles o peces diverses amb l'eslògan "El futur està en les nostres mans" als balcons o finestres dels seus habitatges de Tavernes.
 

La proposta denominada “Donart corona” (nom format per les inicials de dona + art+ coronavirus) va nàixer d’una idea de l’escriptora i poetessa Adriana Serlik, argentina afincada a Gandia, impulsada i promoguda per un conjunt de dones entre les quals hi ha les valleres Xaro Bonilla, Tere Chàfer, Fina Sendra i Inma Bononad, a les quals ahir es van sumar moltes valleres.
 

I tot amb un objectiu clar i concret: mobilitzar el col·lectiu de dones per pensar en el després de la pandèmia, en el que cal fer i sempre amb una actitud positiva i de construcció d'una societat millor i més igualitària, on les dones han de tindre el protagonisme que mereixen en tots els camps i aspectes de la societat. 
 

La campanya ha tingut un gran ressó i entre les dones que s’hi han adeherit hi ha escriptores, periodistes, artistes, professores... de tot el territori espanyol (Gandia, València, Tavernes, País Basc, Catalunya, Andalusia...) així com de l’estranger (Argentina, França, Gran Bretanya).
 

Ahir, responent a la crida, es van penjar a Tavernes pancartes amb el logo "El futur està a les nostres mans", coincidint amb la celebració del dia 23 d’abril, Dia Mundial del Llibre, als balcons, pancartes fetes amb teles diverses (llençols, samarretes, tovalloles...) i amb un treball on també van participar altres membres familiars. 

Agraïm la informació i les fotos enviades. No cal ni dir que la notícia no és cap fake news