L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 21 d’abril del 2020

De Tavernes a tot el Món amb el lema “El futur està a les nostres mans”.

 
Un grup de dones valleres s’ha sumat a un projecte general, una proposta artística, que vol deixar ben palesa la lluita de les dones per un futur millor. Entre les dones que s’hi han adeherit hi ha escriptores, periodistes, artistes, professores... de tot el territori espanyol (Gandia, València, Tavernes, País Basc, Catalunya, Andalusia...) així com de l’estranger (Argentina, França, Gran Bretanya).

La proposta creativa denominada “Donart corona” (nom format per les inicials de dona + art+ coronavirus) va nàixer d’una idea de l’escriptora i poetessa Adriana Serlik, argentina afincada a Gandia, que va ser de seguida impulsada i promoguda per les artistes locals Xaro Bonilla, Tere Chàfer, Fina Sendra i Inma Bononad. Objectiu: mobilitzar el col·lectiu de dones pensant amb el “després” però amb una actitud positiva i de construcció. 

Un “gran projecte en aquests dies de confinament” com ens manifestava una de les professores valleres que s’han sumat al projecte i que vol unir a un gran grup de dones de tot el Món de manera que cadascuna elabore una pancarta amb el logo "El futur està a les nostres mans", que serà penjada el dia 23 d’abril, Dia Mundial del Llibre, als balcons.

 

Les pancartes es poden realitzat amb qualsevol tipus de tela (llençols, samarretes, tovalloles...) i en el treball poden participar-hi tots els de casa i es pot dur endavant amb l’ús de múltiples tècniques entre les quals hi ha pintura, collage, brodat... 

El missatge es pot escriure en qualsevol idioma i es poden sumar a l’eslògan motiu decoratius al·lusius com mans, cors, besos, abraços... S’aconsella que després de la penjada als balcons el Dia del Llibres, fer una fotografia i pujar-la al grup que s’ha obert en facebook “Donart Corona”.
Agraïm la informació i les fotos enviades. No cal ni dir que la notícia no és cap fake news