L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 18 d’abril del 2020

US RECORDEM: Demà a les 12 de migdia farem 3 minuts de silenci en homenatge a les víctimes de la Covid19


Demà diumenge, com ja hem publicat i ara recordem, l'Ajuntament ens ha convocat a tots, perquè ens sumem a l'homenatge que totes les entitats i administracions publiques valencianes retran a les víctimes de la Covid19. Els veïns i veïnes de Tavernes podrem expressar el nostre condol eixint als balcons, en silenci, durant tres minuts.

La corporació municipal de Tavernes va decidir per unanimitat sumar-se a la iniciativa del govern valencià i les Corts Valencianes, i fins i tot alguns dels partits del poble han publicat en els seus mitjans informatius la nota institucional d'adhesió del nostre ajuntament.

Algun altre partit, no obstant, ha preferit publicar la seua pròpia nota, la del seu partit a nivell autonòmic, abans que la nota de l'Ajuntament. Fins i tot sense fer cap referència, ni del text ni en logos de Tavernes i la decisió unànime del nostre Ajuntament.

No obstant això, la convocatòria és oficial de l'Ajuntament i les Corts Valencianes, no és de cap partit, i es complementa amb les banderes del nostre Ajuntament ja hissades fins a mig pal com a mostra de condol i reconeixement de la nostra ciutat a les persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19, i per acord unànime de dia. 

La fotografia que publiquem dalt amb les banderes a mig pal és una fotografia d'arxiu.  


 Nota oficial publicada en el web i facebook de l'Ajuntament






 Confimem que aquesta notícia no és cap fake news