L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 d’abril del 2020

Àrea Sanitària Safor-Valldigna: 2 contagiats més i 0 defuncions


Avui dilluns recuperem la tendència majoritària de la passada setmana amb 0 defuncions.  Això vol dir que des del passat dia 18 fins avui, dia 27, a les 14 hores quan s'han actualitzat les dades a la nostra comarca només hi ha hagut 1 mort per Covid-19 mentre que són 24 les persones infectades el mateix temps. Recordem que la Safor-Valldigna també inclou 10 pobles de la Vall d'Albaida). 



Dalt podeu consultar la informa completa per Àrees Sanitàries del País Valencià. A la nostra comarca, comparant amb el quadre d'ahir, només s'ha produït 2 infeccions i cap mort. Comptabilitzem per tant el mateix nombre de decessos d'ahir, 24 morts, amb una taxa de mortalitat de 13'5 persones  per 100.000 habitants

Quan al nombre de persones infectades els 2 d'augment, incrementa la taxa que queda en el 133, 3 infectats per cada 100.000 habitants. La nostra àrea sanitària compren 177.754 persones. 


                
                  Àrea Safor Valldigna

Dia                    Casos Confirmats         Morts

14                             6                               2
15                             2                               1
16                             4                               1
17                             8                               1
18                             6                               2
19                             2                               0
20                             2                               0
21                             1                               0
22                             1                               0
23                             5                               0
24                             5                               0
25                             4                               1 
26                             1                               0 
27                             2                               0
           




RECORDEM: Només facilita dades la Conselleria de Sanitat i ho fa diàriament de manera global, les dades de tot el País Valencià i després, en el web, per àrees sanitàries. NO S'INFORMA LES DADES CONCRETES DELS POBLES. Tampoc l'Ajuntament, cap Ajuntament,  en pot comunicar ni informar del seu poble. Ho té prohibit. Fixeu-vos com en cap diari, o televisió no en diuen de pobles, no publiquen  res de xifres dels pobles. No està autoritzat.  


Encara que aquestes dades no te les oferesquen en cap blog o facebook local, no vol dir que siguen falses: Confirmem que les dades oferides ací són verídiques, no són cap fake news.