L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 15 d’abril del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: Pla de cremes vigent fins el dia 31 de maig


L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d'Agricultura que presideix el regidor Emili Enguix, de Compromís ha donat a conéixer els dies i hores en que es podran realitzar activitats de crema de restes de poda i altres vegetals dels camps.

Per a la crema de marges de cultiu o restes agrícoles o forestals, així com la crema de canyars, canyissars o matolls lligada a alguna mena d’aprofitament ramader, cinegètic o de qualsevol altre tipus, en els terrenys forestals, en els límits o amb una proximitat menor de 500 metres.



ES POT CREMAR, A PARTIR DEL PRÒXIM 21 D’ABRIL i FINS AL 31 DE MAIG, entre l’eixida del sol i les 13.30 hores, de dilluns a divendres, i sempre que el nivell de preemergència per risc d’incendis forestals, determinat per l’òrgan competent, siga 1 (nivell verd). 

La nova regulació de l'Ajuntament s'adapta a allò que ha disposat la Conselleria de Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica en la seua resolució del passat dia 10 i que ve publicada avui en el DOGV.

Informació del web municipal i per tant confirmem que és oficial,  no cap fake news