L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 17 d’abril del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: Tavernes se suma a la declaració institucional de dol per les víctimes de la Covid-19

L'Ajuntament de Tavernes, com a mostra de condol i reconeixement a les persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19, i per acord unànime de la corporació municipal, s'afig a la declaració institucional del govern valencià el diumenge dia 19 d'abril a les dotze del migdia.

Per recordar aquestes víctimes, els veïns i veïnes de Tavernes podrem expressar el nostre condol eixint als balcons, en silenci, durant tres minuts.
El ple del Consell ha aprovat aquest matí una declaració institucional de dol per les víctimes de la pandèmia, cosa que ha estat anunciada per la portaveu i vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra. L'acord del govern valencià, compta amb el suport de tots els grups de les Corts Valencianes.

Els acords recullen declarar dol oficial en tot el País Valencià el diumenge 19 d'abril i com a mostra de respecte, condol i reconeixement per les persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19, aqueix dia les banderes onejaran a mitja asta en l'exterior dels edificis de la Generalitat i tots els organismes oficials i es convoquen tres minuts de silenci el diumenge 19 d'abril a les dotze del migdia.
Segons el web municipal i la premsa valenciana: Confirmem no és cap fake news