L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 9 d’abril del 2020

L'Ajuntament ha intensificat els controls per evitar desplaçament innecessaris



L'Ajuntament de Tavernes ha intensificat al llarg de la setmana els controls per a evitar desplaçaments innecessaris, amb nombroses actuacions dins del dispositiu de seguretat i control de les mesures adoptades en l'Estat d’Alarma. Les nombroses actuacions han estat coordinades amb la Guàrdia Civil.
 

Les actuacions es realitzen de forma diària, amb controls de tràfic i de vianants, d'accés als supermercats, revisió de matrícules de vehicles estacionats en la via pública així com de vigilància amb el dron municipal.  



Cal també indicar que els darrers dies i de cara a les dates de la Setmana Santa i Pasqua s'han reforçat les dotacions i s'han intensificat els controls. Com a resultat d'aquestes actuacions en la present setmana la Policia Local i la Guàrdia Civil han imposat 128 sancions per incompliment de l'estat d'alarma, amb un total, des del dia 15 de març, d'un total de 801 sancions.
 

L'Ajuntament ha agraït els veïns i veïnes de Tavernes l'actitud molt responsable i la bona mostra de civisme que venen demostrant al llarg del confinament. També ha destacat que les actuacions irresponsables per part d'uns pocs no poden embrutar ni deslluir el gran esforç que fa la gran majoria  de la població. 

Informació i fotografies web municipal