L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 d’abril del 2020

L'Ajuntament reparteix mascaretes en el supermercat de la platja



L'Ajuntament de Tavernes ha indicat en el seu perfil de facebook que el repartiment de mascaretes que va començar ahir al nucli urbà de Tavernes ha arribat avui a la platja on se n'han deixat a l'únic supermercat que hi ha obert. L'Ajuntament ha disposat en una primera remesa de 3.500 mascaretes que ha repartit entre els xicotes comerços, com a demostració del recolzament de l'Ajuntament al comerç de proximitat.

Aquesta acció complementa el repartiment que s'ha realitzat al llarg de la setmana en les parades d'autobús, de taxi i de Renfe a la gent que usava aquesta mitjans per anar a treballar. Totes aquestes mesures complementen la anunciada per la Generalitat, que repartirà 3 mascaretes a les persones de risc i als majors de 65 anys



Les actuacions de l'Ajuntament va començar primer amb les actuacions en el centre de salut i les residències, repartint material de protecció i bates sanitàries. Tothom sap com és de complicat  aconseguir material sanitari i, pel que hem sabut, es prefereix ara mateix aconseguir tela sanitària homologada i reutilitzable perquè les mascaretes es confeccionen a Tavernes.

Nosaltres pensem - opinió nostra- que a ningú se li escapa que la situació que vivim tardarà encara a acabar i tot apunta a que l'ús de mascaretes es perllongarà en el temps, amb la qual cosa la idea de l'Ajuntament pot ser molt bona, sobre tot  si pensem que els dies en que produesca la fi del confinament estricte  en caldrà moltes a l'hora de poder eixir al carrer. I per tant millor elaborar i disposar al màxim possible les mascaretes reutilitzables que no comprar-ne d'un sol ús.

Garantim que aquesta notícia no es cap fake news