L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 30 d’abril del 2020

L'alcalde Sergi González fa un balanç de les actuacions dutes a cap durant el confinament



L’alcalde de Tavernes, Sergi González, de Compromís, ha efectuat un balanç de la gestió efectuada des del principi del confinament al front de l’Ajuntament de Tavernes. L’alcalde ha desglossat les actuacions per apartats que, tot seguit desenvolupem basades en la publicació al seu perfil de facebook.



SERVEIS SOCIALS

Posada en funcionament del "Rebost de queviures" i dels serveis SAD (Servei d'Ajuda a Domicili), ajuda psicològica, gestió d'ajudes individualitzades no periòdiques (AINP) a famílies vulnerables.

EDUCACIÓ

Gestions i coordinació amb l'empresa local Wifilinks per proporcionar accés gratuït a internet a famílies necessitades amb xiquets en edat escolar.  L’ajuntament estudia la compra de tauletes digitals per complementar l'aportació de la Conselleria d'Educació a alumnes amb necessitats.
Repartiment de tasques escolars a xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat a través de Protecció Civil. 



 
SANITAT

Repartiment de 3500 mascaretes. Col·laboració amb el voluntariat de Tavernes que confecciona material de protecció sanitària. L’Ajuntament ha fet una comanda de mascaretes higièniques per a tota la població de Tavernes. Es repartiran les setmanes vinents. Desinfecció massiva del poble i platja per reduir la càrrega viral.


OCUPACIÓ

Es treballa en diferents plans d'ocupació per a posar-los en marxa, on es preveu una inversió sobre 120.000 euros. Es du a cap una campanya de promoció turística "Vine a Tavernes de la Valldigna, estaràs com a casa".  Assessorament i gestió de tràmits en matèria laboral amb el Sepe i Labora.

Centralització d'informació i publicació al web de l'Ajuntament dels comerços oberts del poble perquè la gent faça comandes per telèfon o whatsapp i rebre-les al seu domicili.

GESTIÓ TRIBUTÀRIA

Ajornament del pagament de rebuts de guals i vehicles (IVTM) fins al 30 de juny. Es farà la devolució de la taxa no usada d’ocupació de voreres i carres.  Publicació de Guies Explicatives per potenciar l'ús de l'Oficina Virtual Tributària (OVT) i del Registre General i així evitar acudir a l'Ajuntament per fer gestions bàsiques.



SEGURETAT CIUTADANA

La  Policia Local i Guàrdia Civil treballen coordinat per controlar eixides irregulars de la població. S’han hagut d'obrir més expedients sancionadors del desitjables per la irresponsabilitat d’alguns veïns.

L’alcalde Sergi González ha demanat  calma i, sobretot, responsabilitat. “La gran majoria de la gent de Tavernes estem fent les coses bé i ara no podem baixar la guàrdia”.

Extracte del balanç de l'alcalde: No és cap fake news