L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 d’abril del 2020

Comparatives de gestions en algunes comunitats



La pandèmia de la Covit19 ens ha dut a una època des "bulos", les notícies interessades i manipulades, xifres que no es corresponen amb la realitat per defensar gestions que, massa vegades, no hem vist.

Però darrere de tot, què hi ha? ¿Quines són les realitats de les gestions i esforços fets per a mitigar la situació de tantes i tantes famílies, de tantes persones en les nostres autonomies? 

No anem a dir massa.  Només us demanem que observeu el quadre. La nostra comunitat, el País Valencià, amb un govern firme del PSOE-Compromís-Podemos front a la gestió d'altres comunitats governades per la dreta, PP-Ciudadanos-Vox.  Observeu, fixeu-vos-hi en els distints apartats, en les xifres... 

Després cadascú que en traga la seua pròpia conclusió. I via fora! que hi ha molt a fer i moltes coses són possibles a millor!
  

Les dades dels quadres són reals, no són cap fake news