L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dilluns, 6 d’abril del 2020

L'Ajuntament potencia la lluita contra el Covid-19 amb un nou tractament massiu de desinfecció


L'Ajuntament de Tavernes ha procedit aquesta vesprada, tal com s'havia anunciat aquest matí, a efectuar una tasca de desinfecció massiva en tot el nucli urbà i de la platja. L'objectiu és continuar i completar les tasques que al llarg de les darrers setmanes s'han efectuat de desinfecció d'espais i edificis públics, a més d'aquells llocs on es donen serveis com el Centre de Salut o el Mercat Municipal, a més d'altres com supermercats.


L'Ajuntament continua per tant amb la lluita contra la Covid-12, i tal com s'ha dit de vegades en els mitjans de comunicació, una manera eficaç és repetir els tractaments una vegada han passat uns dies cosa que s'ha fet aquesta vesprada amb maquinària especial que ha corregut els carrers urbans, del poble i platja, amb insistència de passades en els voltants dels centres i edificis públics on es presten serveis.



Tal com els veïns i veïnes hem pogut vore, el treball s'ha fet amb maquinària de la que també s'usa per a tractaments agrícoles: un gran dipòsit del producte desinfectant que pel sistema de la màquina el transporta fins una mena de ventilador que l'escampa en forma d'un nuvol de polsim talment com va avançant.




Una tasca continuada de lluita municipal contra el Covid-19  

Recordem que fins ara, l'Ajuntament en les darrers setmanes ha actuat duent a cap les següents tasques de desinfecció:
 
- Una primera actuació de desinfecció d’edificis i espais públics feta per l’empresa de neteja i brigada municipal

- Una actuació pels carrers del poble i platja amb la col·laboració dels agricultors i on també va intervindre la brigada municipal

-Una desinfecció especifica per una empresa especialitzada dels edificis públics i residències de persones majors.

- Una repassada especial a les residències de persones majors que va efectuar la UME


- L'actuació duta a cap aquesta vesprada