L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 24 d’abril del 2020

La Regidoria d'Educació fa el repartiment de tasques escolars dels centres que ho sol·liciten

 
La Regidoria d'Educació, amb la col·laboració de Protecció Civil de Tavernes, està duent a cap el repartiment de tasques escolars als alumnes dels centres educatius vallers que li ho sol·liciten.

Aquesta tasca s'emmarca dins de les diferents gestions que s'està duent a terme la Regidoria d'Educació per tal de garantir la continuïtat del procés educatiu de l'alumnat de Tavernes i pal·liar les desigualtats. En aquest cas, s'està duent a terme el repartiment de tasques educatives a tot aquell alumnat que no té accés al material educatiu. 

Els membres de Protecció Civil recullen el material als centres educatius i el lliuren a casa de l'alumnat beneficiat.

La coordinació que hi ha entre els centres educatius, la Regidoria d'Educació i Protecció Civil vetla perquè cap alumne es quede enrere en la formació educativa i tots els xiquets i xiquetes puguen tindre les mateixes oportunitats d'aprenentatge.

Informació publicada al web municipal. No és cap fake news