L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 10 d’abril del 2020

L'AMPA del CEIP Alfàndec confecciona davantals de plàstic per als professionals sanitaris



L'AMPA del CEIP Alfàndec  ha iniciat un projecte per fer la seua aportació a la causa de la lluita contra la Covid-19 amb l'elaboració de davantals de plàstic a partir de bosses de fem industrials.  Una iniciativa que ha tingut una gran resposta i en la qual hi estan col·laborant els familiars de l’AMPA, el professorat i gent de Tavernes.

La nota que ens envia l'AMPA del CEIP Alfàndec indica: “Benvolgudes famílies, és temps de mostrar solidaritat. Ho estem fent complint amb les mesures sanitàries que ens han indicat, però els nostres sanitaris  ens necessiten. ¿Pots ajudar cosint, tallant  o simplement comprant les bosses de fem”. 

I per comprar-les bosses que són el material bàsic, tots aquells/aquelles que esteu interessats a col·laborar en aquesta iniciativa engegada per l’AMPA, podeu acudir a Hispaser (Pl. Prado comarcal), que facilita les bosses i les fa arribar, però com bé indiquen ara és temps de quedar-se a cada, i per tant podem col·laborar amb un Bizum:  Amb 1'60 euros l’AMPA té material per confeccionar 10 davantals.



La col·laboració es pot fer també ajudant en la confecció, i les persones que han estat les impulsores des de dins de l’AMPA del CEIP Alfàndec han facilitat el seu telèfon: 

- Raquel: 635657166

- Natàlia: 627363274 

L’AMPA vol també donar les gràcies a Hispaser que ha estat el primer col·laborador, amb una donació altruista de 200 bosses, mentre deixa la resta a un preu més econòmic.

I el treball ha donat el seu fruit. Fins ara han repartit 

571   Hospital Comarcal

  29   Centre de Salut de Tavernes

  30   Residencia Solimar (l'altra residència no en necessitava) 

I no cal ni dir que en seguiran més, perquè el treball continua.



Una iniciativa que ha estat ben acollida des de les institucions sanitàries, com demostra la nota que han rebut: “De part de la UCI volem donar- vos les gràcies. Les bates han estat de gran ajuda. Va per vosaltres” a la qual han acompanyat les fotografies que publiquem. 


Informació rebuda de l'AMPA Alfàndec. Garantim que no és cap "fake news"