L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 8 d’abril del 2020

Tavernes testimonia l'agraïment a la sanitat pública amb peces blanques als balcons i finestres



Molts veïns i veïnes de Tavernes van respondre ahir a la celebració del Dia Mundial de la Salut per fer un reconeixement als professionals de la sanitat que, amb tant d’esforços, sacrificis i responsabilitat, ens atenen en aquest temps de crisi de la Covid-19. I ho han fet, no només amb els aplaudiments de les 20 hores tots els dies, sinó també penjant peces blanques als seus balcons i finestres, amb un simbolisme clar del color de la majoria de les bates sanitàries. Cal mantindre les peces un temps com a testimoni del nostre agraïment i reconeixement a la seua tasca.




El Dia Mundial de la Salut fa ser instituït l’any 1948, el dia 7 d’abril, per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) amb l’objectiu de crear una consciència cívica sobre les malalties mortals mundials i fomentar hàbits sans en les persones.




El dia d’ahir va ser una commemoració especial per les circumstàncies que vivim, amb pandèmia i confinament, i igual que a Tavernes en molts pobles valencians, impulsades per les associacions veïnals, es va demanar la penjada de peces de roba o llençols del color blanc de les bates, una consigna que han seguit moltes famílies valleres.