L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 d’abril del 2020

L'Ajuntament procedirà avui divendres a una nova desinfecció del poble i platja

 
L'Ajuntament procedirà al llarg de la vesprada d'avui divendres, 24 d'abril, a una nova desinfecció del poble i platja aprofitant la circumstància que, al contrari del que ha passat al llarg de la setmana, anuncia bon temps.
 
 
En la nostra opinió, és una iniciativa ben encertada de l'Ajuntament efectuar avui aquests repàs desinfectant que complementa els realitzats setmanes anteriors i que és convenient ara, quan s'anuncia la imminent eixida al carrers dels xiquets i xiquetes fins els 14 anys. 
 
 
La desinfecció per tant, la considerem molt convenient perquè s'eliminarà la possible càrrega vírica que puga haver en els carrers i llocs del poble per on han de passejar i jugar els menuts. Recordem que no es pot anar als parcs infantils, està totalment prohibit.
 
El treball de desinfecció es farà per la vesprada, tant al casc urbà com a la platja, a partir de les 15 hores.

Notícia a partir de la nota en el web municipal. No és cap fake news