L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 22 d’abril del 2020

Les oques no fan quarantena




La imatge, com l'altre dia la dels dofins a la nostra platja, és una de les més amables que hem vist en tot el temps de quarantena (per cert avui són 40 dies, mai més ben posat el nom). També és demostrativa de com la natura segueix el seu ritme vital i, fins i tot, potser amb més tranquil·litat sense que cap humà els el destorbe.


Ens han enviat aquesta fotografia d'un grup d’oques del llac de la Goleta, passejant amb els petits al seu costat.  Travessen les voreres que envolten el llac, totalment alienes a allò que esdevé als humans, confinats a casa.  


Una imatge que ens diu com la vida segueix, i que ens dóna l’esperança que aviat nosaltres podrem fer el mateix, amb els nostres fills, i junt als nostres familiars, o amb els amics i amigues. Entre tots ho podem guanyar, però ara... Quedem-nos a casa.

Gràcies per la fotografia. Confirmem que no és cap fake news. La foto és real.