L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 7 d’abril del 2020

L'Ajuntament va efectuar ahir una desinfecció per reduir la càrrega viral del municipi


L'Ajuntament va dur durant la vesprada d’ahir una nova acció de desinfecció massiva de tot el nucli urbà del poble i de la platja. Aquesta acció s'emmarca dins de les accions previstes des de l'Ajuntament per tal de mantenir un nivell de càrrega viral el més baix possible i és complementària a les dutes a terme durant els dies anteriors en les que s'ha aplicat un producte específic i que té una capacitat activa de 90 dies. 

Tal com es pot vore en la fotografia d'ahir per la vesprada a la platja, el tractament no consisteix en banyar directament els carrers, sinó que la maquinària usada crea una especie de nuvol en l'ambient, encara que és en caure en terra quan fa eixe efecte de carrer mullat.

L'Ajuntament assegura, en la notícia publicada en el seu web, que seguirà treballant intensament amb el propòsit de reduir al màxim el risc de contagi de la població en general i recorda que el més important per evitar contagis és seguir QUEDANT-NOS A CASA!

L'Ajuntament ha agraIt la col·laboració desinteressada de:

Abonos e insecticidas Salinas SL
Saoret i Moreno CB
Cristian Grau
Salvador Díaz "Herrera"
I l'oferiment d'Enrique Gimeno "Garrofero"

Una vegada més els nostres llauradors estan a l'altura i han posat tota la seua maquinària a l'abast de tots i pel bé de tots, indica l'Ajuntament.