L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 9 d’abril del 2020

Al final, nosaltres teníem tota la raó: els accessos a un nucli urbà no es poden tallar.



Sí, a pesar de tot el que han dit en contra nostra, teníem raó: no es poden tallar els accessos a un casc urbà, i la urbanització de la platja és casc urbà. Per tant, qui recolzava la mesura de tallar els accessos a la platja de Xeraco i qui demanava fer el mateix a  la de Tavernes, estava recolzant i demanant una “irregularitat” (per dir-ho suau).

El més greu ha estat vore com, molts veïns i veïnes han estat enganyats per informacions no contrastades i han arribat a pensar que eixa era l'actuació correcta, i s’han dedicat a fer comentaris despectius. Molts dels comentaris fets han fregat l’insult i les desqualificacions, cap a l’Ajuntament de Tavernes i al govern municipal.  Fins i tot, també ens han esquitxat i hem estat protagonistes d'algunes comentaris despectius, simplement per informar. Vorem qui assumeix les responsabilitats.





L’actuació de l’Ajuntament de Xeraco, governat pel PP, no ha estat encertada. Ho diu la Delegació de Govern.  Ni era una “molt bona decisió” ni era, com des de Tavernes se li deia a l’alcalde xeraquer, “una iniciativa molt encertada”.

Tenim el costum de contrastar les notícies. Ens agrada fer bé les coses. I aixi ens assabentarem de la comunicació de Delegació del Govern amb les seues instruccions. I aquest matí ho hem dit: no es podia actuar així. Textualment hem escrit: 

La Delegació del Govern ha comunicat als ajuntament valencians un conjunt de consideracions i mesures a tindre en compte respecte al tall d'accessos a les localitats.  I diu, la Delegació de Govern, que no es procedent tallar les vies d'accés a zones urbanes - la platja ho és-  de forma unilateral o discriminada, que per limitar el trànsit d’algun carrer, accés o camí municipal, cal informar a la Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, a més que qualsevol mesura tindrà sempre com a condicionant que s’ha de garantir el lliure accés al municipi. 



Polèmica acabada. No és moment de donar-li més color al drap. ¿S’entén el que volem dir amb això, no? Tots no som igual. Ni pareguts.  Per tant passem pàgina i a una altra noticia.

Una cosa ha quedat ben clara: L'Ajuntament de Tavernes ha actuat aquests dies seguint les recomanacions que li han fet des de les instàncies superiors i seguint la legalitat que li han marcat.