L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 24 d’abril del 2020

6 dies seguits sense morts en la Safor-Valldigna. Fins ara s'han infectat un total de 230 persones


La Conselleria de Sanitat i Salut Pública ens ha donat avui divendres una bona notícia: cap mort en la zona de l'àrea sanitària de la Safor Valldigna. I això es repeteix per sisé dia consecutiu.  La taxa de mortalitat se situa en 12'9 per 100.000 habitants

Quan al nombre de persones infectades hi ha un augment de 5 casos, amb la qual cosa el total de la comarca fins ara són 230 persones contagiades, algunes d'elles ja amb l'alta mèdica i per tant amb vida normal a casa. La taxa és de 129'4 infectats per 100.000 habitants.

Les persones ingressades a l'hospital comarcal "Francesc de Borja" de Gandia són 18, i d'elles hi ha 4 que estan ateses a la UCI.

                
                  Àrea Safor Valldigna

Dia                    Casos Confirmats         Morts

14                             6                               2
15                             2                               1
16                             4                               1
17                             8                               1
18                             6                               2
19                             2                               0
20                             2                               0
21                             1                               0
22                             1                               0
23                             5                               0
24                             5                               0
           


RECORDEM: Només facilita dades la Conselleria de Sanitat i ho fa diàriament de manera global, les dades de tot el País Valencià i després, en el web, per àrees sanitàries. NO S'INFORMA LES DADES CONCRETES DELS POBLES. Tampoc l'Ajuntament, cap Ajuntament,  en pot comunicar ni informar del seu poble. Ho té prohibit. Fixeu-vos com en cap diari, o televisió no en diuen de pobles, no publiquen  res de xifres dels pobles. No està autoritzat.  


Encara que aquestes dades no te les oferesquen en cap blog o facebook local, no vol dir que siguen falses: Confirmem que les dades oferides ací són verídiques, no són cap fake news.