L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 9 d’abril del 2020

Neteja de contenidors i papereres del poble

  
No només s'ha procedit a la desinfecció dels carrers del poble i platja de forma massiva o dels edificis públics, sinó que també s'està procedint a la neteja de papereres fixes i contenidors de la ciutat. 


El confinament ajuda a que els contenidors estiguen buits durant tot el dia, la gent no ix a traure les bosses abans d'hora, cosa que abans de vegades no sempre passava i hi havia algú que abocava les bosses fora de les hores marcades, amb la qual cosa s'impedia una neteja com cal de molts contenidors.


Ens han enviat aquestes fotografies del treball que es fa, cosa que agraïm. Ens permeten vore l'ús de la mànega amb producte de neteja i com després una màquina més menuda de fumigar procedeix a la desinfecció. Tot per lluitar contra la Covid-19.

Gràcies per les fotografies