L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 7 d’abril del 2020

Tot i les multes... sempre hi ha irresponsables!!!



Sempre hi ha gent per als quals les normes, fins i tot en temps d’alarma sanitària, no serveixen ni van a complir-les. Els mitjans de comunicació ens donen testimonis tots els dies, especialment les televisions: personatges que es boten el confinament i que han de ser multats.

Després de la trista experiència de fa un mes, amb milers i milers de ciutadans del centre peninsular, acudint massivament a les segones residencies de les platges valencianes, entre elles les de Tavernes, pensàvem que els avisos i les multes, haurien estat prou convincents per fer el mateix que fem tots, els vallers inclosos i... ENS QUEDEM A CASA!

Doncs no! Segons hem pogut llegir en les xarxes valleres dit per gent que treballa o viu en la nostra platja,  hi ha arribat bastant gent de fora. Gent que trenca sense cap escrúpol el confinament, quan enguany no hi ha la setmanada de vacances per Pasqua, com si ací no hi hagués confinament. No pensen, ni fan cas, de la seua obligació, de ciutadans responsables, ni de les normes de confinament, que estan per complir-se.

Avinguda de la platja. FOTO D'ARXIU


Des del passat divendres – divendres de dolor, dia tradicional de l’eixida de vacances del centre peninsular per les vacances de Pasqua-  s’ha notat un augment dels cotxes aparcats en la nostra platja. Hi ha testimonis en les xarxes socials, de vallers que hi viuen o treballen en serveis essencials, com el supermercat, que ho diuen.

Des del passat divendres es nota una afluència al supermercat de la platja de gent de fora, persones que ningú havia vist de compres fins ara. I passa a Tavernes, però és bastant general a localitats turístiques: “Envieme la compra lo más rápido posible que acabamos de llegar y no tenemos nada en casa” és el comentari llegit en la xarxa d’una caixera de supermercat d’una població turística valenciana.

També hem llegit en les xarxes un comentari del regidor de Seguretat Ciutadana vallera on. a pregunta d’un veí, li confirmava que les forces de seguretat de Tavernes han multat a veïns de Madrid i Alzira en la nostra platja per no haver pogut demostrar un motiu vàlid de l’estança ni que resideixen en la platja.

Fa només uns dies revelava la Generalitat: més de 3000 persones espanyoles, de fora i sense residència en el territori valencià, foren ateses per la sanitat pública valenciana el mes passat. En tot el que representa de perill i de despesa a la nostra sanitat.  Una xifra reveladora de quanta gent irresponsable va vindre. Una situació que repeteixen ara. Que no, que no hi ha setmana de vacances de Pasqua!. Què estem en alarma sanitària! No volen comprendre-ho.

Avinguda de la platja. FOTO D'ARXIU


El problema sembla ser general: Ahir llegíem que a l’hospital de la Cerdanya, en el Pirineu català, el 20% dels pacients atesos el passat cap de setmana no eren residents en aquella comarca. La irresponsabilitat campa per tot arreu.

Al final, obliguen les forces de seguretat i de control a usar la mà dura, a les multes. Són ells qui s’ho busquen, perquè excuses no valen després de més de tres setmanes de confinament. Ho volen així? Els agrada posar en perill la seguretat dels demés? Doncs multa per irresponsables i acompanyada amb l’exigència de tornar al seu domicili habitual en 24 hores.