L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 29 d’abril del 2020

"Vine a Tavernes de la Valldigna, estaràs com a casa" és l'eslògan de la campanya per reactivar el turisme



La platja de Tavernes, com és sabut per tothom, és una platja familiar amb un turisme majorment provinent de les comarques veïnes i del propi estat espanyol.

Així ho entén també l'Ajuntament de Tavernes que, a través de la Regidoria de Turisme que dirigeix Anna Bellver, de Compromís, ha preparat la campanya de promoció entre  diversos establiments i agències immobiliàries de la localitat amb l'objectiu d'incentivar el turisme familiar característic de la nostra platja.



La regidora Anna Bellver ha assenyalat que es busca fidelitzar els turistes i visitants que rep el municipi i la platja a l'estiu. "És una proposta de promoció vinculada a la incentivació i foment del consum, a la salut i a la qualitat. L' Ajuntament de Tavernes ja planifica les accions i elabora un pla per posar en funcionament tots els serveis i activitats turístiques a mesura que vagen alçant-se les restriccions de l'estat d'alarma decretat per la crisi de la Covid-19". 

Anna Bellver ha mantingut reunions amb el Patronat Provincial de turisme i l'Associació de Comerciants de la platja, alhora que està tenint converses amb immobiliàries, propietaris de locals d'oci, concessionaris dels "xiringuitos" i barets de platja, promotors de festivals, etc.
Totes aquestes s'emmarcaran dins d'una campanya de promoció turística que té com a eslògan "Vine a Tavernes de la Valldigna, estaràs com a casa".



Cal dir també que tota l'actuació municipal no s'acaba ací:

-  Per donar suport i reactivar l'activitat turística l'Ajuntament sol·licitarà a la Demarcació de Costes que aplique una exempció del cànon per ocupació del domini públic marítim terrestre i també que es flexibilitze l'ocupació autoritzada, de tal manera que es puga adaptar-la a les restriccions d'ocupacions pels banyistes i seguir les recomanacions de distància entre els turistes que vinguen a gaudir de la platja.

L'objectiu del pla és reactivar el sector turístic i llançar un missatge de tranquil·litat i seguretat a tots els turistes que vulguen passar les seues vacances a Tavernes perquè si vénen, segur que estaran com a casa.
Garantim que la notícia no és cap fake news.