L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 23 d’abril del 2020

Cap mort per Covid-19 en la comarca Safor-Valldigna per cinqué dia consecutiu

Des del divendres passat la zona sanitària de la Safor-Valldigna, on hi ha inclosos 10 municipis de la Vall d'Albaida - aproximadament 178.000 persones- no ha registrat cap mort per afecció de la Covid-19. Cinc dies seguits, la qual cosa pensem és una molt bona notícia per a tots els veïns i veïnes adscrites a la zona en mantindre's amb les 23 defuncions.

Les dades són bones, però la informació de la Conselleria de Sanitat confirma també que ahir es van donar 5 casos més de persones infectades, amb la qual cosa la xifra total durant tot el temps és de 225 infectats/infectades.
                
                  Àrea Safor Valldigna

Dia                    Casos Confirmats         Morts

14                             6                               2
15                             2                               1
16                             4                               1
17                             8                               1
18                             6                               2
19                             2                               0
20                             2                               0
21                             1                               0
22                             1                               0
23                             5                               0



RECORDEM: Només facilita dades la Conselleria de Sanitat i ho fa diàriament de manera global, les dades de tot el País Valencià i després, en el web, per àrees sanitàries. NO S'INFORMA LES DADES CONCRETES DELS POBLES. Tampoc l'Ajuntament, cap Ajuntament,  en pot comunicar ni informar del seu poble. Ho té prohibit. Fixeu-vos com en cap diari, o televisió no en diuen de pobles, no publiquen  res de xifres dels pobles. No està autoritzat.  


Encara que aquestes dades no te les oferesquen en cap blog o facebook local, no vol dir que siguen falses: Confirmem que les dades oferides ací són verídiques, no són cap fake news.