L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 18 d’abril del 2020

Un BULO de molt mal gust dir que l'Ajuntament permetrà a partir del dilluns passejar pel poble. NI CAS


Està corrent per les xarxes la següent nota, completament falsa, i que és un "bulo", un "fake nes" i una gran mentida, encara que l'autor ens ho ha volgut vendre com a "broma". I de molt mal gust, en el temps que vivim i per l'engany que pot representar per a moltes persones.

El text diu així:


L'Ajuntament de Tavernes permetrà passejar i transitar per vies urbanes a partir del dilluns, amb l'única limitació de no excedir els límits del municipi. 

Màxim grups de 2 persones amb mascaretes i respectant la separació recomanada de 2 metres entre si.

Sempre proveïts del DNI i amb targeta de residents. 


I després informa d'un enllaç perquè comproves si estàs empadronat a Tavernes i on te n'adones que et volen prendre el pèl i que és una broma, tot siga dit de molt mal gust, i damunt et reben amb una "peineta".


Confirmem que aquesta noticia del bulo no és cap fake news. Eixe "bulo" està en les xarxes. NI CAS