L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 13 d’abril del 2020

L'alcalde Sergi González assegura que l'Ajuntament actuarà sempre dins de la legalitat



L'alcalde de Tavernes, Sergi González, ha confirmat que l'Ajuntament de Tavernes no dura endavant cap iniciativa "irregular" en el temps del confinament, per molt populistes que puguen ser de cara a la població.

El comunicat de l'alcalde, que ha publicat en el seu perfil de facebook, indica també altres punts referits a l'Ajuntament que presideix com:

  Des del Govern de Tavernes no anem a dur endavant iniciatives "irregulars" per molt populistes que siguen. Pensem que actuar dins de la legalitat i amb seguretat jurídica és necessari per al correcte funcionament de la societat, i en concret de la societat vallera. 

Prenem decisions argumentades i buscant l'interés general, sempre.

Estem duent a terme totes les mesures i directrius que ens marquen les autoritats competents, tant en matèria sanitària com de seguretat ciutadana.

En l'àmbit local, estem treballant junt amb els tècnics municipals respecte de tot allò que és de la nostra competència.

Tenim clares les idees i intentem dur-les endavant de la manera més ràpida, però algunes coses no estan a la nostra mà i com comprendreu, no és fàcil.

No estem vivint una situació senzilla de gestionar. Podeu imaginar-se la tasca que tenim i sobretot la responsabilitat, cosa que assumim al 100%, que ningú tinga dubte.

Tavernes no durà a cap accions com aquesta per il·legal,
 
El punt primer del comunicat pensem nosaltres que, deixa ben clar que l'Ajuntament de Tavernes no durà a cap actuacions que no estiguen permeses en les normes i decrets de confinament, com tallar accessos a nuclis urbans. Això és irregular encara que alguna regidora vallera haja considerat la iniciativa com a "molt encertada". En lloc d'eixes accions, com en altres moments ja s'ha dit, l'Ajuntament de Tavernes extremarà i potenciarà els controls.

L'alcalde Sergi González encoratja a la ciutadania a continuar amb l'actitud cívica demostrada i els recorda que, a poc a poc, estem superant la situació i que en breu començaran a plantejar-se mesures per a poder tornar a la normalitat d'una manera gradual.

Informació del facebook del Sr. Alcalde. No és cap fake news.