L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 24 d’abril del 2020

L'Ajuntament du a cap una nova desinfecció global dels carrers i places del poble i platja



L'Ajuntament ha dut al llarg de la vesprada una nova acció de desinfecció massiva dels carrers del nucli urbà del poble i de la platja, una acció emmarcada dins de les actuacions municipals per tal de mantenir el nivell de càrrega viral el més baix possible.


Aquesta actuació, duta a cap, a dos dies de l'eixida dels nostres fills i filles al carrer, la veiem molt convenient i encertada, perquè dóna més seguretat al desconfinament dels menuts que, a partir de diumenge, podran efectuar passejades per la ciutat i també practicar algun joc, encara que haurà de ser individual o amb els germans només.



Ha estat una desinfecció completa dels carrers de Tavernes i platja, i s'uneix a les altres  ja efectuades usant el mateix sistema, maquinària de fumigar agrícola i en especial les de tipus turbo. A totes aquestes desinfeccions totals, tres, cal sumar les que s'efectuen de manera constant i molt a sovint els empleats municipals i empresa de neteja que afecta principalment a edificis públics i altres llocs on hi ha més aglomeració de gent (supermercats, bancs, Centre de Salut...). I sinó se'n fan més, és perquè excepte pocs dies, sempre hem tingut pluja.

 
Com ja hem explicat en distintes ocasions, l'Ajuntament ha dut a cap desinfeccions especials en els centres residencials de les persones majors, a més d'una realitzada amb un producte d'efectes mes duradors i una altra que va efectuar la UME, després de la gestió de l'Ajuntament.




Després de tantes actuacions, totes publicades en el web o facebook de l'Ajuntament, resulta estrany que la portaveu del partit popular demane en el seu perfil de facebook que es desinfecte el poble. Això ens fa plantejar-nos que, o no s'ha assabentat de les tasques de desinfecció dutes a cap per l'Ajuntament, i ella en forma part, o busca desinformar els lectors. Després es comprova, en el mateix perfil, que no ha publicat pràcticament cap informació a la ciutadania de les tasques municipals que hem comentat.



Cal dir que el treball dut a cap per la maquinària de fumigar s'ha complementat amb faena efectuada "a manguera" en aquells carrers o punts del poble on era complicat l'accés de la maquinària, bé per l'estretor dels carrers o per altres causes. Les fotografies que publiquem ens informen de distints aspecte del treball en el casc urbà. 



L'Ajuntament també ha publicat la noticia en els seus mitjans i ha agraït la col·laboració de:

Salvador Herrera
Sauret i Moreno
Cristian Grau
Juanvi Hernández
Enrique Gimeno




Les fotos són d'avui. No és cap fake news