L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 25 d’abril del 2020

L'Ajuntament tanca els parcs infantils perquè no siguen focus de contagi amb el desconfinament




L'Ajuntament de Tavernes ha tancat per seguretat sanitària els parcs infantils. L'objectiu és evitar que els xiquets i xiquetes que isquen demà a passejar amb els pares o familiar amb els que convisquen no hi puguen accedir per evitar una possible font de contagi posterior.


L'Ajuntament  en el seu perfil de facebook ha indicat també les recomanacions que ha donat el Govern espanyol respecte a les "Eixides controlades per a xiquets i xiquetes a partir del diumenge 26 d'abril".



L'Ajuntament demana responsabilitat i no baixar la guàrdia front a la Covid-19.




Nosaltres, en base a les recomanacions de pediatria dels hospitals i Centres de Salut hem preparat els dos següents fulls. Hem intentat plasmar les normes per als més menuts, de forma senzilla i adient a la seua edat. Els fulls es poden copiar i imprimir, explicar-los si ho mireu convenient, i enganxar-los a la seua habitació o llocs de casa perquè els servesca de recordatori abans i en tornar de les eixides. 






Les normes són les del Ministeri de Sanitat. No són cap fake news