L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 25 d’abril del 2020

I demà diumenge, primer dia de desconfinament ¿Quin oratge tindrem?




I com serà el primer dia de desconfinament per als menuts? Doncs després de 43 dies de confinament dels menuts, l’oratge no acompanyarà talment com tots voldríem i desitjàrem.

Demà diumenge, segons les previsions, se’ns espera una jornada bastant variable amb un oratge on podrem tindre alguna pluja, molt poca cosa, i en alguns punts del territori es podrien formar tronades.  Les temperatures sí que sembla ser que pujaran i arribarem fins els 21/22 graus, amb un predomini de vent de component oest, de ponent.

L’Agència Espanyola de Meteorologia (AEMET), que ha emés un avís de pluja per demà, n’espera més a partir de mig dia i fins a la mitja nit. Per tant la millor recomanació que us podem fer són unes eixides pel matí, quan l’AEMET dona una probabilitat de pluja del 15% que augmenta fins el 90% a partir de migdia. Això sí, sempre són  pluges dèbils i sense risc segons aquesta entitat oficial.

A partir del diumenge tot canvia. Del predomini de l'aire fred en altura, que ha fet que hàgem tingut temperatures més baixes, passem al predomini del vent de ponent, on les temperatures al Mediterrani poden arribar als 25 graus a meitat setmana en dies que poden presentar-se encara ennuvolats, sense pluges, i amb les temperatures en ascens. 

Recordeu que són les previsions i que nosaltres només fem que transmetre-les.  

La informació que donen està basada en AEMET. No són cap fake news