L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 15 d’abril del 2020

INFORMACIÓ sobre la distribució gratuïta de mascaretes a gent major i grups de risc


Us oferim la informació  sobre la distribució gratuïta de mascaretes a tot el territori del País Valencià per a persones majors de 65 anys i grups de risc.

ENCARA NO ES DU A CAP LA DISTRIBUCIÓ

1. Cal consensuar i organitzar el repartiment, si es per SIP o com es fara
2. Les farmàcies no disposen encara de les mascaretes de repartiment. Un poc de paciència.
3. Caldrà aplicar un protocol per no col·lapsar les farmàcies i a mes a més, que el repartiment siga totalment segur

Per a persones que no siguen grup de risc. 

Si hi ha algú que necessita una mascareta per eixir de casa o anar al treball i no en té, la Farmacia Castelló disposa de MASCARETES SOLIDÀRIES per a persones que no siguen grup de risc. Estan confeccionades per modistes del poble i són gratuïtes.

Qui en necessite, pot acudir a la farmàcia  i arreplegar-les, al mateix temps se li informarà de com procedir per a netejar-les i desinfectar-les.

Es prega per arreplegar-les que siga per la vesprada o a primera hora del matí, de 9 a 10 hores. 

Aprofitem l'avinentesa per agrair la tasca desinteressada del grup de modistes que les confeccionen i també a la Farmàcia Castelló l'organització i per prestar el local per a la distribució. Moltes gràcies. 

Informació publicada originalment per la regidora de Sanitat, Mònica Palomares, de Compromís, en el seu facebook i per la Farmacia Castelló. Garantim que no és cap fake news.