L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 22 d’abril del 2020

Seguim amb les bones notícies: 0 (zero) morts el dia d'ahir i només 1 contagiat de la Covit-19


La Safor-Valldigna està d'enhorabona, almenys pel que sembla una evolució positiva de la pandèmia de la Covid-19 a la nostra comarca. I les dades d'avui vénen a confirmar el que ja vam dir ahir: la nostra àrea sanitària, de la Safor-Valldigna, és una de les zones amb menys afecció. 

Les dades d'avui, dimecres 22, són molt significatives i repeteixen exactament les d'ahir dimarts: 1 nou cas d'infecció, un total de 220 persones infectades fins avui i allò que més alegra, 0 morts, amb la qual cosa l'acumulat de defuncions es va detindre el passat divendres en 23. Des de dissabte fins avui dimecres 4 dies consecutius sense haver de lamentar cap pèrdua humana per la pandèmia de coronavirus. El nombre de persones ingressades a l'Hospital Sant Francesc de Borja són 10, de les quals hi ha 4 a la UCI.





Gràfica contagis/morts des del dia 14



Àrea Safor Valldigna
                
Dia                 Casos confirmats            Morts


14                             6                               2

15                             2                               1

16                             4                               1

17                             8                               1

18                             6                               2

19                             2                               0

20                             2                               0

21                             1                               0
22                             1                               0


En conjunt, són bones notícies notícies que confirmen el que vàrem dir ahir a la nostra àrea sanitària: hi ha una disminució significativa en la xifra de contagiats i una parada en la de morts.
 
 

RECORDEM: Només facilita dades la Conselleria de Sanitat i ho fa diàriament de manera global, les dades de tot el País Valencià i després, en el web, per àrees sanitàries. NO S'INFORMA LES DADES CONCRETES DELS POBLES. Tampoc l'Ajuntament, cap Ajuntament, en pot comunicar ni informar del seu poble. Ho té prohibit. Fixeu-vos com en cap diari, o televisió no en diuen de pobles, no publiquen res de xifres dels pobles. No està autoritzat.



Encara que aquestes dades no te les oferesquen en cap blog o facebook local, no vol dir que siguen falses: Confirmem que les dades oferides ací són verídiques, no són cap fake news.