L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 d’abril del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: Establiments locals que fan repartiment a domicili i arrepleguen comandes


L'Ajuntament posa a la disposició del veïnat un llistat de comerços oberts per a reduir el temps de permanència en els establiments. El llistat confeccionat per l'Ajuntament amb motiu del confinament de la Covid-19, informa dels establiments del municipi que estan oberts i els que fan repartiment a domicili o preparen comandes. 
L'Ajuntament vol així donar suport al comerç local i posar a la disposició dels ciutadans una informació que pot ser útil mentre estan confinats en els domicilis. El llistat indica els establiments oberts i que donen servei a domicili o preparen comandes perquè els ciutadans puguen fer la compra i rebre-la en casa, a més de reduir el temps de permanència en els comerços.

El llistat s'actualitzarà tant com siga possible, incorporant-hi els establiments que es vagen adherint a la iniciativa.



Els comerços que estiguen interessats a formar part d'este registre han d’enviar un  Whatsapp/Telegram al 617 800 744, amb indicació del nom de l'establiment, l'adreça i el telèfon on fer els encàrrecs. El llistat podrà consultar-se en la web municipal i en els canals oficials de l'Ajuntament (Facebook, Twitter, Instagram).


Garantim que aquesta informació és veraç, no és cap fake news