L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 d’abril del 2020

L'AJUNTAMENT INFORMA: S'allarga el termini de pagament de guals i vehicles fins al 30 de juny

 
L'Ajuntament de Tavernes ha actualitzat i així ho informa en el web municipal una nova actualització del termini de pagament de l’impost de guals i vehicles (IVTM) i que s'allarga fins al 30 de juny.
 
L'Ajuntament recorda que, com a conseqüència de la pròrroga de l’estat d’alarma fins el 9 de maig i amb la intenció de facilitar el pagament dels tributs a la ciutadania, s’ha decidit prorrogar el termini de pagament en voluntària de l’impost de guals i vehicles (IVTM) fins al 30 de juny.
 
 

El nou calendari fiscal actualitzat a dia d'avui, 23 d’abril, és el que veu publicat dalt i a l'hora de consultar-lo aconsellem que us fixeu en els quadres, perquè hi ha el termini anterior, completament obsolet i el nou termini, que apareix en quadres de color. 

De tota manera, està disponible a la web de l’Ajuntament i el podeu aconseguir clicant a l'enllaç:
 


Els veïns i veïnes de Tavernes poden fer també ús de l'Oficina Virtual Tributària (OVT) , un servei que l'Ajuntament posa al seu abast per poder obtenir els rebuts i fer el pagament a l’entitat bancària que es desitge, encara que també oferix la possibilitat d'efectuar l'esmentat pagament d’una manera totalment telemàtica. 

Les guies explicatives de com usar l’OVT correctament es poden trobar al següent enllaç: 



Confirmem que és una publicació oficial extreta del web municipal. El fet que no es publique en altres mitjans no vol dir que siga cap fake news.