L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 d’agost del 2018

Obert el termini per a presentar ofertes a les barres de bar durant les festes


L'Ajuntament de Tavernes ha donat a conéixer que fins al dia 27 d’agost està obert el termini per a presentar ofertes a la licitació pública per optar a la instal·lació i explotació de les barres de bar durant les festes patronals de Tavernes.

Les festes enguany comencen el divendres, dia 7 de setembre, i l'Ajuntament estableix les bases que regulen el procediment de les barres a instal·lar en els espais públics del municipi, prop dels actes i concerts programats oficialment. Hi ha el termini de deu dies naturals, que començava ahir, perquè els interessats presenten propostes en el procediment licitatori.


En total són tres els taulells a instal·lar durant les festes patronals d’enguany en els espais públics del municipi, amb una porció de superfície diferent. Estaran situats a l’avinguda de les Corts Valencianes (barra de bar número 1, amb 74m2), carrer Mestre Sansaloni (barra de bar número 2, amb 6m2) i al pavelló multiusos del Vergeret (barra de bar número 3, amb 74m2). Com s'hi observa, envolten la zona establerta per als diversos concerts i actuacions musicals que se celebraran del divendres 7 al dissabte 15 de setembre en el municipi. 
 
La licitació pública de les barres de bar per a les festes patronals del 2018 ha quedat dividida en dos lots: el primer està compost per la barra de bar número 1, i el segon per les barres de bar números 2 i 3. 
 
Les bases reguladores del procediment licitatori es poden trobar en la Secció d’Urbanisme i Medi ambient de l’Ajuntament i també a l’apartat Perfil del Contractant de la pàgina web municipal, on es pot consultar-hi tota la documentació necessària que s’ha de presentar al Registre General de l’Ajuntament fins al 27 d’agost. Posteriorment, es comunicarà la data per a l’acte públic d’obertura de les ofertes econòmiques.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es sap algo del programa de festes?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ho desconeixem tot, excepte els grups musicals que es van anunciar en el seu moment i que ja vam publicar.