L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 5 d’agost del 2018

L’impacte econòmic de l’Iboga Summer Festival és de més d’1,5 milions d’euros



Més de 45.000 assistents ha tingut el festival, que ha generat més de 1.200 llocs de treball, 250 dels quals són directes per l’organització del festival. 

El regidor de Compromís, Josep Llácer, responsable de festivals, ha confirmat que l’Iboga Summer Festival ha deixat un impacte econòmic en la ciutat de Tavernes de més d’un milió i mig d’euros, segons les xifres que fan servir l’organització del festival i l’Ajuntament de Tavernes. (Fotografia de dalt, el govern de Compromís i la diputada de Turisme visiten les instal·lacions).
El festival també ha generat més de 1.200 llocs de treball, dels quals 250 han estat llocs de treball directes generats per la mateixa organització de l’esdeveniment musical. 
 


Josep Llàcer ha afirmat que “els beneficis per a Tavernes i per a la platja en concret són indubtables. Els comerços de la platja augmenten les vendes amb l’arribada de visitants, els vallers gaudim de concerts de primer nivell i d’una gran quantitat d’activitats per a grans i xiquets, i tot això sense registrar cap incident destacable durant els 5 dies de festival”.

El festival ha reunit un total de 45.000 assistents durant la celebració, cosa que ha dut al regidor de Compromís a destacar la rellevància d’aquesta classe d’esdeveniments per a situar Tavernes en el mapa del turisme. Així, Llacer ha assenyalat que l‘organització xifra en un 20% l’assistència internacional al festival, i entorn d’un 60% el públic d’altres comunitats autònomes. A l’Iboga, en l’edició d’enguany que ha estat la més internacional, hi ha vingut gent d’arreu del món, però també de tot l’Estat espanyol: Illes Balears, Canàries, Galícia, Madrid, Catalunya, Múrcia, etcètera. 



“Així, milers de persones de fora de la Comunitat Valenciana han vingut a Tavernes, han conegut la seua riquesa turística i s’han convertit en ambaixadors tant nacionals com internacionals de l’oferta turística de la nostra ciutat”, ha remarcat el regidor responsable de Festivals, Josep Llàcer.

L’Iboga Summer Festival ha conclòs la sisena edició superant totes les expectatives dels organitzadors i, com ja hem dit, més de 45.000 persones han passat pel complex del Festival per a gaudir de grups com Julian Marley, Fatoumata Diawara, Russkaja, The Skatalites, Club Des Belugas, Grison Beatbox o Kitty, Daisy & Lewis. 

5 dies de festival sense incidents 

Josep Llàcer ha posat en relleu el comportament cívic i la convivència entre el festival i la platja de Tavernes. “S’han viscut 5 dies en un ambient fantàstic i cal remarcar que, amb l’afluència de visitants que hi ha hagut, no s’ha produït cap incident remarcable”.



“Després de 4 anys de rebre el festival Iboga a casa nostra, hem consolidat la col·laboració amb els organitzadors perquè l’Iboga siga un èxit i un atractiu turístic per a la platja, treballant sempre amb la rigorositat legal que necessita l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments massius” ha conclòs el regidor.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja podem baixar la contribució gracies al Iboga i s'ha acabat el paro a Tavernes.
Cuantes mentires conteu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vamos a contar mentiras tra la la
Vamos a contar mentiras.
Por el mar nadan las liebres
Por el monte corren las sardinas...

Unknown ha dit...

Lo siento pero esos datos habría que contrastarlos más definidamente

La Cotorra de la Vall ha dit...

22 milions a Cullera i 185.000 assistents de l'any 2017.
1'5 milions a Tavernes (14'6 vegades menys)i 45.000 assistens (4'1 vegades menys) de 2018 i ho dubtem? Ui, ui, ui quan volem tirar per terra les coses....
I no ho diguem nosaltres, ho diu el Mundo.

La Cotorra de la Vall ha dit...

22 milions a Cullera i 185.000 assistents de l'any 2017.
1'5 milions a Tavernes (14'6 vegades menys)i 45.000 assistens (4'1 vegades menys) de 2018 i ho dubtem? Ui, ui, ui quan volem tirar per terra les coses....
I no ho diguem nosaltres, ho diu el Mundo.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Enllaç a la noticia El Mundo

http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2017/08/14/5991904222601dcb4d8b4618.html

La Cotorra de la Vall ha dit...

El festival de Benicassim

https://economia3.com/2018/07/19/152138-el-fib-busca-un-impacto-economico-de-30-millones-de-euros-en-benicassim/

Unknown ha dit...

Si pero es te que dir toot.
Queixes de veins per un tub
Soroll insoportable durant 5 dieees
Carrers tallats. Cagats. I pixats
Tot aixo es legal?
Prensa manipulaora. Gracies

Anònim ha dit...

Ni ha que no ha segut mai jove i ja va naixer en huitanta anys.

Unknown ha dit...

Bona resposta. Anonim clar

Anònim ha dit...

Perdona pero todos los jóvenes no somos igual. Algunos tenemos civismo, educación y madurez. No hay que generalizar. Ser joven no es sinónimo de ser un "loco" que ensucia, grita, bebe, deja las calles hechas una pozilga... Me alegro del impácto económico, pero como se ha dicho, también hay que ver las opiniones y echos objetivos negativos. No todo en la vida es dinero. Hay más cosas.