L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 25 d’agost del 2018

Programa de festes del poble


Un full indicatiu de la programacio festiva preparada pel govern de Compromís per al programa de Festes del Poble 2018 està ja a l'abast dels veïns en l'Ajuntament, segons en ha indicat un lector que ens ha enviat una foto del programa (moltes gràcies) i ens pregunta algunes qüestions que ara no podem respondre perquè l'Ajuntament encara no ha informat en estar a dos setmanes de l'inici, seria el cas per exemple de l'horari per arreplegar el tícquet de les nits de les  paelles.  

En el seu moment, i tal com tinguem notícies i novetats, informarem als lectors. No obstant remarcar que, tal i com es va quedar decidit en la consulta als ciutadans la programació majorment es desenvolupa en dos caps de setmana, el primer del divendres dia 7 al diumenge dia 9, i el segon més llarg en ser festa local el divendres dia 14 i que comença el dijous en la paella a la gent major i finalitza diumenge amb el castell de focs d'artifici.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Uiii...nose jo...pareix una programacio molt ruidosa,jajaja!

Anònim ha dit...

A vore tots eixos que reneguen del festival que diuen quan es posen la fira baix de casa o les orquestres a tota paleta. Segur que callen.

Anònim ha dit...

Tiquets paelles a benefici de l'associació animalista de Tavernes, dilluns 10 de setembre de 10 a 14h. 6€ per paella. Està en el programa que un "lector" us ha enviat.