L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 19 d’agost del 2018

Ahir es va celebrar la Festa de l'Aigua per als xiquets i les xiquetes

 
Ahir, tal com estava anunciat, es va celebrar la "Festa de l'Aigua" organitzada per l'Ajuntament de Tavernes i dedicada als xiquets i xiquetes amb l'objectiu inicial de "combatre la calor de meitat més d'agost".


La previsió no va ser l'esperada quan a l'oratge i ens va eixir un dia nuvolós i amb un plovisqueig que va malbaratar la celebració i no va lluir com hauria estat el normal en dia de bon sol. 

L'esdeveniment va tindre lloc en la zona d'aparcament situat al costat de l'Escoleta de la platja de la Goleta, on es van instal·lar com s'aprecia a les fotografies totes les instal·lacions.

Malgrat els entrebancs de l'oratge, fins i tot amb algun tall de llum, els xiquets que s'atreviren a participar s'ho passaren d'allò més bé i gaudiren de les atraccions. Ara a esperar una pròxima festa i que eixa dia lluesca el sol amb tot l'esplendor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I on es va anunciar la festa?

La Cotorra de la Vall ha dit...

On es publiquen els actes i noticies de l'Ajuntament:
Facebook Ajuntament
Web Ajuntament
Twitter Ajuntament

Nosaltres també ho publicarem i ací tens l'enllaç

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2018/08/festa-de-laigua-per-xiquets-i-xiquetes.html

perquè ho varem llegir en el facebook Ajuntament.