L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 3 d’agost del 2018

Hi ha descompte per als veïns/veïnes de Tavernes en el Mediterrània Festival


Les gestions realitzades pel govern de Compromís davant de l'organització del festival ha aconseguit que els veïns i veïnes de Tavernes disposen d'un 10% de descompte sobre el preu actual de l'abonament del Mediterrània Festival. El punt de venda, i ja es pot acudir per a comprar les entrades, és el Pub Màgik.

El Mediterrània Festival es un nou festival que se celebra enguany per primera vegada a la platja de Tavernes entre els dies 23 al 25 d'agost en la platja de Tavernes. El festival és especialista en musica Indie-rock i pop comercial, un tipus de música que té molts adeptes i està promogut per un sector empresarial valencià amb experiència en aquests tipus d’esdeveniments.
 


El regidor responsable de festivals, Josep LLácer, ha destacat que "aquest festival ofereix un tipus de musica diferent a la resta de festival i la seua celebració permet oferir als vallers i als estiuejants una molt ampla oferta musical al llarg dels dos mesos centrals de l'estiu que abraça la pràctica totalitat d'estils i tendències musicals". 
 
 
 
Josep Llacer ha remarcat la gran oferta que s'ofereix en la platja, de manera que l'eslogan “Platja de Tavernes: un mar de festivals” és una realitat amb cinc festivals musicals de diferent concepció i tendència: el “Pop al carrer, Iboga Summer”, el festival de corals “Cançons a la mar” , el “Sete Sois, Sete Luas” i enguany "Mediterrania Festival", sense oblidar les actuacions i concerts que ofereix la societat musical local.
 
 El regidor de Compromís ha destacat que és un esdeveniment que ha de col·laborar en la desestacionalització de la platja, i es confia que en celebrar-se a les acaballes del mes siga també un factor que ajude a mantindre l'ocupació cap al fi de mes. De fet, Llacer ha confirmat que actualment hi ha venudes sobre les 4000 entrades.
 
 
Recordem que el cartell ja està a punt i entre els grups confirmats es troben "Izal", “Despistaos”, “Bombai” i “Embusteros” , que són les darreres incorporacions al cartell inicial de Nikone, Dorian, Sidonie, Space Elephants, La Habitación Roja, Plan-B, La MODA, Rulo y la Contrabanda, El Niño de la Hipoteca, Beret, Varry Brava, Nixon, Carmen Boza, Rufus T. Firefly, Jorge León, Dinero, Sexy Zebras, Brisa Fenoy, Ñekü, Lorena Castell DJ Set, Lara Taylor & Mystic DJ y Bitches Deejays.