L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 14 d’agost del 2018

La Festellés 2018 tindrà lloc el 29 d'agost a la platja i té oberta la inscripció.




La "Festellés" (festa dedicada al poeta valencià Vicent Andrés Estellés) serà organitzada enguany per "Joves PV - Compromís de Tavernes" i tindrà lloc el dimecres, dia 29 d'agost, a partir de les 21'30 hores i comptant amb la col·laboració dels col·lectius locals i comarcals de Bloc-Compromís.

El lloc escollit enguany és la plaça de les Palmeretes de la platja de la Goleta de Tavernes, amb la qual cosa es manté el caràcter itinerant d'una festa que, en el cas de Tavernes, ha tingut lloc en diversos espais urbans, com el carrer Sant Agustí, la plaça Teodor Llorente o el mateix Parc del Cantalot, amb l'objectiu d'apropar la figura del poeta als diversos barris urbans.

La celebració de la festa, amb recitacions i cançons en honor del poeta Vicent Andrés Estelles, es durà a cap en el transcurs del sopar a la terrassa annexa del local "Exqsa Perfecta", ubicat a la mateixa plaça de les Palmeretes.

L'organització ha anunciat  amanida, creïlles braves, beguda i café, però es pot optar a un sopar amb entrepà a triar entre Almussafes+ceba; o llom+formatge+tomaca o truita+llonganisses, tot a preus populars.

En acabar el tradicional acte de recitacions de poemes d'Estellés, els assistents podran gaudir de l’actuació musical de la cantautora valenciana Gem.




L'organització ha indicat que la data màxima per inscriure's és el dia 22 d'agost, cosa que els interessats poder fer amb un missatge a la pàgina de facebook de "Compromís - Bloc per Tavernes" o contactant,  a l’Instagram de @Compromis_tavernes o @jovespvtavernes.

La militància del Bloc podrà tambe inscriure's directament per telèfon contactant amb Àngela Llinares, Raquel Pons o Pau Fayos..